Leveringsinformatie

Hier vind je alle informatie over het leveren van wijn.

Beste wijnliefhebber, 

Allereerst zijn wij elke dag dankbaar voor het feit dat je bij ons hebt besteld of wilt gaan bestellen. Wij zullen met veel aandacht en zorg de wijn bij jou thuis leveren. 

Bestellingen die nu op werkdagen voor 22.00 uur worden geplaatst, worden binnen 3 dagen geleverd. Wanneer je bestelling niet op voorraad is wordt er contact met je opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd niet acceptabel zijn neem dan contact op met ons op door een email te sturen naar anita@by-bor.nl

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via anita@by-bor.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.