Wie ben ik?

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Anita Zwanenburg-van den Bor uit Hoevelaken. Ik ben getrouwd met Mark Zwanenburg en moeder van twee dochters en onze hond. Mijn hobby’s zijn zoveel mogelijk genieten van het leven met heerlijk eten en mooie wijnen. Dit het liefst samen met mijn gezin of vrienden om mij heen.

Het ondernemen is mij met de paplepel ingegoten. Ik kom uit een ondernemersgezin waar altijd wel iets te doen was. Dat ik een eigen onderneming zou starten was voor mij altijd al een droom. Het leren waarderen van wijn heb ik ook van mijn ouders mee gekregen. Daar is de liefde van wijn ontstaan. Geleidelijk ben ik steeds meer de smaken van de verschillende soorten wijn gaan waarderen. Het is erg inspirerend om steeds bij te leren.

In September 2022 ben ik begonnen met By-Bor; mijn eigen orderneming. Een frisse blik op de toekomst met enthousiaste ideeën.

Wij blijven u regelmatig verrassen met nieuwe wijnen in ons assortiment. Onze wijnen komen uit verschillende landen. Wij zijn altijd op zoek naar de heerlijkste wijnen van het liefst kleine wijnhuizen. Zo proberen we unieke wijnen in ons bezit te krijgen.

Wij houden een aantal keer per jaar een proeverij waarvoor u kan inschrijven op de website. Dit kan ook bij u op de zaak als vrijmibo, feestavond of iets dergelijks. Ook voor advies voor een mooie wijncombinatie bij uw diner kunt u bij ons terecht. Kortom, voor advies hoe wij u kunnenhelpen bij het organiseren van uw evenement mag u gerust even bellen. Wij denken graag met u mee, ook als het om een relatiegeschenk of mooi wijn-cadeau gaat.

  • Wijnliefhebber

  • Geniet van het leven

  • Passie voor wijn

Onze Beloften

By Bor is een wijnhandelaar met karakter. Een persoonlijke touch. Dit is waar wij voor staan.

De beste wijnen. Speciaal voor jou geselecteerd.

Wij houden het graag persoonlijk. Hulp nodig bij een keuze? Wil je ons bezoeken en daar je keuze maken? Toch liever telefonisch bestellen? Het kan allemaal. Wij staan voor je klaar.

Bij ons kun je niet alleen wijn bestellen. Wij organiseren ook wijnproeverijen zodat je in een gezellige omgeving van onze wijnen kan genieten.

Wij zijn geen vinologen, sommeliers en wijn-experts. Ons doel is om heerlijke toegankelijke Italiaanse wijnen naar Nederland te halen.
Samen met onze Italiaanse relatie proeven wij elk jaar verschillende nieuwe wijnen. Daar maken wij een selectie van welke wij toevoegen aan onze wijnlijst. Zo hopen wij dat jij enthousiast wordt van onze geselecteerde wijnen.

Samen met onze Italiaanse relatie zoek wij naar unieke, mooie en leuke wijnen. Daarmee onderscheidt ons aanbod zich van de rest.